TIPAR DIGITAL

 In Succes
„Noi printam ce iti doresti tu!”

Undeva la inceputul anului 2019, o echipa tanara si entuziasta din dorinta de a dezvolta pe piata locala o afacere in zona de productie de materiale publicitare si de promovare, a pus bazele firmei Mediaprint Grafic Solutions Srl.

Identificand in piata nevoia antreprenorilor de a-si crea o identitate de imagine si de a-si o promova propria afacere cat mai eficient si prin mijloace actuale, se incearca gasirea unor solutii potrivite pentru a ajunge mai aproape de clienti.

Happy Print Atelier este locul in care ideile si viziunile clientilor sunt prelucrate de la conceptie grafica pana la produsul finit ales, cu ajutorul tehnologiilor moderne in domeniu si echipamentelor de ultima generatie. Astfel evenimentele importante din viata sunt personalizate intr-un mod original.

Nu aveti nici o idee, dar va doriti sa gasiti varianta cea mai buna de promovare/ personalizare? Mediaprint Grafic Solution SRL vine in intampinare cu toata experienta in domeniu, resursele de care dispune si cu siguranta se vor gasi solutiile optime!

Daca distanta sau timpul sunt o problema de a ajunge la ei, se poate comunica fosrte usor si in mediul online: E-Mail,WhatsApp sau Facebook Messenger!

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search