Start Living Children Centre

 In Succes

„A educa e mai greu decât a studia: de aceea sunt puțini educatori în mulțimea de învățați.” (Vasile Conta)

Visează cineva să fie educator? Copiii vor să se facă, atunci când vor creste mari, persoane importante. Abia la maturitate își dau seama cât de important e rolul unui educator în viața copilului de vârstă preșcolară. Tocmai de aceea educația trebuie făcută cu dragoste, cu bucurie și entuziasm, iar educatorii ar trebui să fie mereu pentru copii sursa lor de energie pozitivă.

La Start Living Children Centre veți găsi un educator ALES, multă bucurie și mulți, mulți copilași în Carusel!

Cu o experiență de peste 15 ani în UK centrul oferă o serie de programe educaționale și ateliere specializate pentru a veni în sprijinul părinților a căror copii au sub 10 ani.

Deoarece calitatea de a fi părinte poate fi o provocatoare mai ales pentru tinerii care se află la primul copil, echipa Start Living vine în ajutorul acestora cu programe parentale, cursuri de educație prenatala și post-partum.

Aici fiecare copil este tratat ca fiind unic și special. Într-un mediu creativ, stimulativ și sigur copiii pot urma cusuri de dezvoltare personală și extrasenzorială, precum și cursuri de limba engleză. Micuții vor învăța prin joc și joacă.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search