PIRUETA PASSE

 In Succes

Piruetele… mișcări mici și delicate, dar totuși complicate. Totul trebuie calculat până în cel mai mic detaliu pentru un rezultat vizibil. Așezarea! Ritmul!Viteza! Și poate că ești supărată când pirueta nu iese perfectă. Tocmai de aceea ai nevoie de un instructor bun. Aici intervine Elena Popei, fosta componentă a Lotului Național de Gimnastică, medaliată cu aur, argint și bronz în cadrul multor competiții locale, naționale și internaționale.

Pasiunea ei pentru gimnastică o transmite atât doamnelor care aleg barre fitness ca formă de gimnastică de intreținere și remodelare corporală cât și fetițelor care doresc să învețe elemente de bază din gimnastică, acrobație, balet postural.

Viitoarele mămici beneficiază și ele de îndrumarea Elenei în sarcină, deoarece este important ca gravida să parcurgă un program de exerciții specifice perioadei în care se află, acesta aducând multe beneficii asupra stării organismului mamei cât și a fătului.

Femeile participante la clasele de gimnastică devin puternice, dar rămân feminine dobândind treptat o postură corectă și mobilitate mult îmbunătățită.

Antrenamentele sunt variate și întotdeauna cu mișcări controlate pentru a reduce presiunea asupra articulațiilor, tendoanelor, coloanei vertebrale.

Gimnastica ritmică este un sport specific feminin care îmbină grația cu îndemânarea și coordonarea necesară mânuirii obiectelor portative precum cerc, minge, panglică, coardă, măciuci.

Pe lângă dezvoltarea armonioasă a organismului, a sensibilității și expresivității, gimnastica ritmică contribuie și la întărirea sănătății, la dezvoltarea calității fizice și educației estetice a tinerelor fete.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search