PIGMENTO DESIGN

 In Succes

Dana Ștefana Ghingheș a moștenit din familie pasiunea pentru frumos, arta, design. Ea a dus mai departe ceea ce bunicii au început într-o mică centrală de confecții din Bacău, iar mai apoi părintii într-un atelier de croitorie propriu cu cinci puncte de vânzare.

Creațiile sale unice care păstreaza liniile clasice ale produselor, adaptate mereu la noile trenduri, exprimă încredere, femininitate, rafinament fiind destinate femeilor încrezătoare, cu o personalitate puternică ce doresc mereu să fie remarcate.

Construcția brandului provine din efortul cumulat al întregii familii și valorificarea în practică a unei idei dedicate segmentului feminin: articolelele vestimentare trebuie să exprime energia, statutul social și personalitatea purtătoarei.

Diferența față de atelierele de croitorie clasice este dată de faptul că există un design al piesei vestimentare și aceasta va fi croită astfel încât să i se potrivească clientei și să-i satisfacă cerințele ei estetice.

Atelierul produce articole de vestimentație pentru toate vârstele și tipurile de femei, croite după măsura fiecărei cliente, după un design realizat în atelierul brandului, sur-mesur, pe comandă, produsele fiind realizate unicat sau în serii limitate și personalizate până la cel mai mic detaliu, în funcție de necesitățile, dorințele și măsurile fiecărei femei.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search