CONSTRUCTII PENTRU VIITOR

 In Succes

Pentru cei care își doresc o casă pasivă ALFA DECO INVEST este soluția!

Dar ce este de fapt o casă pasivă?

Casele pasive sunt caracterizate, în primul rând, printr-un confort termic ridicat și printr-o calitate superioară a aerului interior.

Confortul termic ridicat înseamnă temperaturi confortabile și constante în întreaga clădire, fără curenți de aer neplăcuți, fără riscul de apariție a condensului sau a igrasiei.

Calitatea superioară a aerului este dată de un sistem inovativ de ventilație cu recuperator de căldură, sistem care introduce permanent în clădire aer proaspăt, la o temperatură de confort.

O clădire pasivă, ventilată printr-un sistem de acest tip, beneficiază permanent de aer proaspăt, cu concentrații minime de CO2 și de formaldehide, respectiv compuși chimici volatili. Pe lângă acest avantaj, filtrele montate în unitatea de ventilație nu permit ca în interior să pătrundă praf, alergeni, noxe.

Consumul de energie pentru încălzirea unei case pasive este mai redus cu peste 75% față de consumul similar al unei case convenționale.

O astfel de casă se poate construi cu  ALFA DECO INVEST, o echipă tânără de profesioniști care are toate calitățile necesare succesului, mereu pregatită pentru a rezolva problemele și provocpările care pot apărea în realizarea acestora.

Proiectele contractate sunt realizate în regim „Curat si repede”, se lucrează cu eficiență fără a afecta mediul înconjurător și respectând un regim de zgomot redus, iar la terminarea proiectului nu sunt lăsate „urme” care să surprindă neplăcut.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search