Conferință Piatra Neamț

 In Succes

În data de 22 martie 2019, la Central Plaza Hotel, a avut loc un ultim eveniment în cadrul proiectului „O nouă șansă pentru succes în afaceri – SUCCES+”, fiind prezentat un bilanț al primului an de implementare. Astfel, în acest prim an, au fost organizate 18 sesiuni de formare profesională pentru „Competențe Antreprenoriale” la care au participat 380 de persoane.

La eveniment au participat toate cele 43 de persoane ale caror planuri de afaceri au fost selectate în vederea finanțării și șase dintre antreprenorii care au primit finantare în anul 2015 în cadrul proiectul „O șansă pentru succes în afaceri”.

Printre invitati s-au numărat reprezentanți ai instituțiilor cu rol de avizare, monitorizare și reglementare a activității firmelor, pentru a oferi celor 43 de start-up-uri informații despre începerea activității.

Inițiatorii planurilor de afaceri vor fi monitorizati în următoarele 12 luni pentru a vedea dacă respectă planurile de afaceri, dacă păstrează locurile de muncă nou create, cum își vor dezvolta afacerea și dacă își ating obiectivele propuse.

1.-succes-prezentare-generala

2.-succes-planuri-selectate

3.-succes-an-2-implementare

4.-succes-ghid-de-implementare

5.-succes-documente-decontare

6.-succes-contract succes-ajutor-de-minimis

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search