CONCRETE AMIDIS SRL

 In Succes

Când ne gândim la construirea unei clădiri durabile, trainice ne dorim standarde înalte, promptitudine, eficiență, calitate, o gamă diversificată de produse și servicii, dar și un partener de încredere.

Toate aceste calități le oferă echipa Concrete Amidis venind cu o soluție ideală: bolțari vibropresați de calitate superioară, simetrici și cu o textură fină și compactă.

Produsele sunt făcute după rețete binestabilite și spre deosebire de bolțarii din beton turnați manual în forme, boltarii vibropresați sunt vibrați și presați hidraulic, la final rezultând un produs de înaltă calitate, rezistent la compresiune. Vibrarea energică împreună cu presarea hidraulică a betonului garantează obținerea unor elemente din beton de calitate foarte bună.

Bolțarii pot fi de două tipuri, adică cei pentru fundație și cei pentru zidărie. Ținând cont de aceste aspecte apar și o serie de caracteristici diferite, precum forma.

Indiferent dacă este vorba de cei pentru fundație sau pentru zidărie, la Concrete Amidis îi putem găsi la prețuri foarte atractive, care sigur ne vor convinge să facem o investiție în ceea ce merită.

De asemenea, echipa vine si cu alte idei pentru folosirea bolțarilor:

Recent Posts

Start typing and press Enter to search