CICLOTURISMUL – O NOUĂ ABORDARE A TURISMULUI MONTAN

 In Succes

Pe lângă utilitatea ei zilnică, în mediul urban, bicicleta oferă o nouă formă de petercere a timpului liber, de întreținere a condiției fizice și de cunoaștere a unor locuri și oameni noi. Astfel a apărut cicloturismul.

Ciclotraseele au rolul de a facilita orientarea și de a direcționa pe anumite rute un procent cât mai ridicat dintre cicloturisti, fără a afecta dreptul și libertatea acestora de a utiliza orice alte căi de comunicatie pe care nu este interzisă circulația bicicletelor.

Green Cloud SRL oferă spre închiriere biciclete, individual sau în grup, servicii de ghid pe trasee de bicicleta cu bicicleta închiriată, servicii de ghid pe trasee de bicicletă cu bicicleta proprie, organizare excursii cicloturistice cu pachete de servicii incluse (cazare și masa) cu biciclete închiriate și organizare excursii cicloturistice cu pachete de servicii incluse (cazare și masa)  cu biciclete proprii.

Echipa își  dorește să promoveze un stil de viață sănătos, deschidere către natură, activități desfășurate în aer liber, o viață mai „verde”, eco-friendly.

Pentru a avea succes își propune să dea dovadă de cele mai înalte standade de calitate față de cei cu care lucrează.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search