BITUL DIN LEMN

 In Succes

Dorința, pasiunea și priceperea au dat naștere companiei Woodenbyte SRL – o fabrică ce produce mobilă de orice tip și diverse articole din lemn. Woodenbyte este un concept croit din dorința de a fi diferit și de a oferi lucruri exclusiviste celor care iubesc frumosul. Activitatea companiei constă în fabricarea celor mai inovative și diverse produse, începând cu piese de mobilier standard și până la producții la comandă în conformitate cu cerințele și nevoile clientului.

Pe lângă activitatea de producție se oferă servicii de consultanță și proiectare.  Întreaga experiență a echipei, dobandită în decursul celor 7 ani de lucru intens în domeniul proiectării CAD (proiectare asistată de calculator) și programării CAM (programare asistată de calculator) și celor 10 ani în domeniul prelucrării lemnului, este pusa la dispozitia clienților pentru a satisface toate nevoile acestora și pentru a oferi produse de cea mai bună calitate.

Woodenbyte SRL proiectează şi produce mobilier la comandă şi serie mică pentru bucătării, dormitoare, camere de zi, camere de tineret şi pentru copii, băi, birouri, instituţii, hoteluri, localuri publice, şcoli, grădiniţe, etc.

Clienții beneficiază de:

  • soluţii pentru a putea personaliza fiecare comandă;
  • mobilier pentru birouri: birouri simple, birouri operaţionale, ansambluri directoriale, recepţii şi mese de conferinţă, corpuri de stocare, din cataloage, proiectate conform cerinţelor clienţilor;
  • mobilier hotelier, mobilier şcolar şi alte tipuri de mobilier;
  • produse realizate din cherestea și/sau panouri din lemn, care după prelucrare vor da naștere elementelor de mobilier.

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search