ATELIER MUZICAL ARTISTIC

 In Succes

Atelierul Muzical Artistic Teomelody este locul în care oricine își poate cultiva pasiunea și unde bucuria de a cânta e molipsitoare.

Creatorii acestui atelier consideră că muzica este un mod de a crește și de a ne dezvolta, un mod prin care putem transmitem iubirea și emoțiile.

Stăpânirea unui instrument muzical presupune disciplină, iar deprinderea acesteia este unul dintre principalele obiective ale orelor de curs. Astfel studierea muzicii poate fi privită ca o joaca disciplinată.

Scopul este de a învăța și îndruma copiii și adulții în cadrul lecțiilor de muzică la un instrument sau cu vocea, pentru a se dezvolta muzical și pentru a împărtăși o pasiune comună – muzica.

Cursurile se adresează atât începătorilor cât și profesioniștilor în devenire, de la vârsta de 4 ani până la persoanele de vârsta a treia.

Oferta educațională constă în: lecții de pian, lecții de clarinet, lecții de harpă, canto muzică ușoară, canto muzică tradițională și lecții de educație muzicală, atât pentru incepători cât și pentru avansați, părinți, copii și bunici.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search