ANNAMI COUTURE

 In Succes

”Secretul fericirii mele: un da, un nu, un orizont, un nor, o ţintă…” Friedrich Nietzsche.

Fericirea este adevăratul fard al femeii, iar Anamaria încearcă să înfrumusețeze viața femeilor printr-o gamă largă de ținute personalizate de lux.

Ideea a venit pe fondul nevoii permanente a femeii de a avea haine după preferintele și nevoile ei și mai ales pentru că îi place să se simtă unică și importantă atunci când participă la principalele evenimente din viața ei.

Destinația este de a face accesibilă elegantța indiferent de vârstă, iar în atelierul ei puteți gasi rochii unicat cusute manual, rochii de mireasă, rochii de ocazie, rochii cocktail, produse personalizate hand-made și pictate manual.

Hainele sunt create de la zero pentru fiecare client în parte totul depinzând până la urmă de calitatea țesutului, maiestria tehnicii, imaginație și originalitate –  aceste lucruri sunt importante și trebuie păstrate cu grijă.

Fiecare haină devine întruchiparea visului, este prelucrată manual și confecționată din cele mai alese țesături, fiecare rochie devine o Mona Lisa a modei.

Și pentru că îi plac provocările Anamaria vine cu o idee inedită, aceea de a transforma ținutele „vechi” în altceva modificând ceea ce nu ne mai place într-o ținută proaspătă și cu atitudine îndrăzneață.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search