THE CLEANER

 In Succes

Ceea ce pentru unii este un chin sau o risipă de timp, pentru alții poate fi o idee de business extrem de profitabilă.

Așa se poate descrie profilul unei firme tinere din Suceava – The Cleaner – o  firma specializată în prestarea serviciilor de #curatenie, o societate deschisă spre colaborare, care țintește la o continuă îmbunătățire a performanțelor și serviciilor oferite clienților, promptitudine și dotarea de ultimă oră pentru servicii de curățenie.

Calitatea serviciilor reprezintă trăsătura principală pe care această firmă își bazează activitatea.

De cele mai multe ori grăsimea în bucătărie este inevitabilă și în multe cazuri curățarea acesteia este dificilă. Echipamnetele The Cleaner au cele mai eficiente și ușoare metode de curățare și igienizare. O bucătărie curățată te inspiră la gătit!

       

Saltele de pat adună praf și petele pot devini problematice în timp. The Cleaner are sistemul potrivit de injecție-extracție cu aburi, cu ajutorul căruia extrage murdaria și praful acumulat în interiorul saltelei. Somnul devine mai liniștit si fara praf!

Același tip de injecție cu produs nechimic și abur se folosește și în cazul curățării oricărui tip de canapea din material textil. În același timp se aspiră apa și praful din canapea cu ajurorul unui sitem de aspirare profesional. Întregul proces durează cel mult 30 de minute. Canapeaua va fi curată, dezinfectată, iar culorile reîmprospătate.

 

Servicii de curățenie pentru orice spațiu de locuit impecabil, 100% dezinfectat!

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search