InovExpertEdu

 In Succes

Educatia poate fi inovativă și plăcută, dacă se bazează pe pasiune și entuziasm.

 

O echipă tânără, cu multă energie, entuziasm și pasiune se implică în a crea cele mai inovative programe de training și coaghing.

Preocuparea principală este ca fiecare experiență cu echipa să conducă la rezultate concrete pentru client – fie că este vorba de programe de formare de ultimă generatie, de programe de coaching, teambuilding sau conferințe. Principiul este acela de a OFERI și de a ÎMPĂRTĂȘI experiențe, de a ÎMBUNĂTĂȚI performanțe și de a CREȘTE cariere.

Membrii echipei apreciază diversitatea de opinii, știu să asculte, sunt clari și preciși atunci când comunică. Din dorința de a câștiga și de a menține încrederea partenerilor caută permanent soluții chiar și la cele mai dificile provocări. Acolo unde există un obstacol, un blocaj în realizarea unui obiectiv, ei văd o provocare și isi fac un scop din rezolvarea și depășirea barierei întâmpinate.

Portofoliul de servicii cuprinde cursuri de formare profesională autorizate ANC, cursuri de dezvoltare personală și profesională online și sesiuni de coaching.

InovExpertEdu are alături o echipă de experți și specialiști din mai multe domenii, care își doresc să inspire și să ajute, să formeze abilități și competențe, creând relații și parteneriate. De asemenea colaborează cu profesioniști, specialiști în domeniile în care aceștia susțin programele de instruire, cu o vastă expertiză în formare sau perfecționare profesională.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search